www.parus.ua > Новости

Версия для печати

Впровадження ПЗ "ПАРУС" у навчальних закладах країни

[14.06.2017]

У далекому 1905 році на вимогу української громадськості австрійський уряд дав згоду на відкриття української гімназії в Станіславові. Станіславівська українська гімназія за майже чотири десятиліття свого існування зуміла утвердити в середовищі учнівської молоді особливий гімназійний дух, породжений пануванням у її житті особливих навчальних та патріотичних традицій. Гімназія була закрита радянською владою у 1939 р., перетворена в середню школу. Відновлена в 1992 році.
Сьогодні Українська гімназія № 1 — загальноосвітній навчальний заклад в місті Івано-Франківську. Профіль навчання – філологічний та фізико-математичний. Переможець Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України» (2006). За результатами ЗНО з української мови та літератури у 2008, 2009, 2014, 2015, 2016 роках займала перше місце серед шкіл України.
Українська гімназія №1 як і належить закладу з номером 1 у назві, впевнено крокує попереду всіх гімназій Прикарпатського краю як за рівнем знань, що демонструють її випускники, так і за рівнем автоматизації обліку. Відмінним також є той факт, що Українська гімназія №1 використовує саме український софтверний продукт — комплексну систему автоматизації фінансово-економічної діяльності бюджетної установи «Парус-Бюджет». Варто зазначити, що спочатку гімназія працювала на іншій програмі.  Перейшовши на програмне забезпечення «ПАРУС», бухгалтери навчального закладу комплексно автоматизували всі розділи бухгалтерського обліку та оцінили переваги:

  • висока готовність ПЗ «ПАРУС» до роботи в навчальному закладі;
  • великий досвід роботи та професіоналізм спеціалістів групи компаній Парус;
  • вчасне оновлення, супровід та підтримка ПЗ «ПАРУС»
  • консультаційна лінія для бухгалтерів бюджетних організацій;
  • телефонна «гаряча лінія» для оперативної консультації.

 

© 2003-8 Парус