www.parus.ua > Новости

Версия для печати

Звернення до клієнтів!

[17.05.2017]

Шановні клієнти та замовники!

Група компаній «Парус» висловлює вам свою подяку та повідомляє - всі партнери, що входять до групи компаній «Парус» працюють в звичайному режимі!

Офіційний лист-звернення

Звертаємо Вашу увагу, що згідно з указом Президента України № 133/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" до списку потрапили окремі юридичні особи, що входять до групи компаній “Парус”. Ми робимо необхідні дії для виправлення цієї помилки і найближчим часом будемо інформувати вас про зміни, які відбулись. Ми - український розробник українського ПЗ (див. розділ сайту “Авторські права та дозволи” http://parus.ua/ua/412/ )

Визначені за результатом оцінки рівні гарантій реалізації функціональних послуг захисту інформації в програмних продуктах «Парус» підтверджують повну контрольованість та керованість процесів розробки, постачання та супроводження ПЗ Розробником, що, в свою чергу, повністю виключає можливість випадкового чи навмисного витоку, несанкціонованого збору та передачі даних третім особам або внесення зловмисниками програмних закладок у вихідний код ПЗ на усіх етапах життєвого циклу створення та експлуатації ПЗ.

Програмні продукти «Парус» та їх експлуатація під заборону не підпадає!

Зобов'язання по договорах, роботи по проектах, консультації — виконуються і надаються в повному обсязі та відповідної якості!

© 2003-8 Парус