www.parus.ua > Новости

Версия для печати

Ярмарок вакансій “be Ahead” в НТУУ “КПІ”

[25.04.2016]

У рамках ярмарки вакансій “be Ahead”, що відбулась 21 квітня в НТУУ “КПІ”, студенти та майбутні випускники мали можливість поспілкуватись з реальними представниками компаній роботодавців. Група компаній "Парус" прагне до самореалізації молодих спеціалістів, окрім цього постійно тісно співпрацює з навчальними закладами по всій Україні, і тому була одним із активних учасників ярмарку вакансій.

Випускнику на сьогодні важко знайти роботу, не тільки через брак досвіду, а й через незнання реальних вимог роботодавців та інформації щодо пошуку роботи. Стенд групи компаній "Парус" був дуже популярним серед учасників ярмарки, майбутні спеціалісти дуже зацікавились перспективою отримання вакантної посади в одній з провідних софтверних компаній України. Парус дає змогу молодому випускнику, ще без досвіду роботи, показати свої навички і знання на практиці, реалізувати свій потенціал та здобути новий для себе досвіт. Для випускника це не тільки хороший старт, а й стабільність, хороші умови праці.

Наша компанія постійно відкрита для нових облич, молодих спеціалістів. Ми вважаємо, що участь у подібних заходах дуже важлива та корисна для студентів. Такі зустрічі дають можливість студентам обирати місце роботи більш свідомо, навчитись правильно скласти своє резюме, більш адекватно оцінити свої можливості та подолати бар'єр невпевненості перед зустріччю із потенційним роботодавцем.

© 2003-8 Парус