www.parus.ua > Новости

Версия для печати

Викладачі Хмельницька знайомляться з CRM-системою “Парус-Менеджмент і Маркетинг”

[28.01.2016]

У Хмельницькому національному університеті пройшов навчальний тренінг для викладачів профільних дисциплін з програмного продукту “Парус-Менеджмент і Маркетинг”. У тренінгу взяли участь викладачі з: Хмельницького національного університету, Хмельницького університету управління та права, Хмельницького економічного університету, Хмельницького політехнічного коледжу, Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ,  Хмельницького інституту Міжрегіональної академії управління персоналом.

Усі учасники виконали практичні завдання з освоєння CRM-системи та навчились здійснювати різні дії в програмі. Після проходження практичного курсу навчання усі викладачі пройшли тестування. За результатами тестів, викладачі отримали сертифікати та методичні матеріали для поглиблення знань програмного продукту  “Парус-Менеджмент і Маркетинг”.

Завдяки тренінгу до співпраці з Корпорацією Парус в напрямку вдосконалення якості освіти у вишах, приєдналось ще більше навчальних закладів міста Хмельницький. Викладачі профільних дисциплін вже включили до практичного курсу навчання студентів програмний продукт “Парус-Менеджмент і Маркетинг”. Головною метою практичного курсу є збільшення багажу знань у студентів, розширення у них практичних навичок роботи з програмними продуктами, що в свою чергу, підвищить їх рівень кваліфікації як майбутніх спеціалістів.

презентація Корпорації Парус
учасники тренінгу
навчальний тренінг Парус
тренінг ХНУ
навчання Парус-Менеджмент і Маркетинг
викладачі кафедри менеджменту Хмельницького національного університету

 

© 2003-8 Парус